x

Vacature: Commercieel Medewerker (M/V)


Join the Team - Commercieel Medewerker Gezocht bij Used Products Scheveningen!

Ben jij de commerciële ster die wij zoeken? Used Products Den Haag Scheveningen is op zoek naar een gedreven commercieel medewerker (m/v) om ons bruisende team te versterken!

Wie zijn wij?
Used Products is een vooraanstaande Nederlandse franchiseorganisatie met meer dan 60 winkels nationaal en internationaal. Wij zijn gespecialiseerd in het kopen, verkopen, en verpanden van nieuwe en gebruikte producten - goed voor zowel je portemonnee als het milieu!

Waarom Used Products?
Geen dag is hetzelfde bij het pandjeshuis van Scheveningen! We werken in een klein, dynamisch en gezellig team waarin we dagelijks afwisselende taken uitvoeren.

Wat Doen We?
We handelen in een divers assortiment, waaronder: Smartphones Tablets Laptops Fotocamera's Game Consoles & Games Designer Producten (o.a. Louis Vuitton, Gucci, Cartier) Gitaren DJ Apparatuur Elektrisch Gereedschap Goud ... en nog veel meer! Een echte veelzijdige omgeving!

Jouw Rol:
Of je nu achter de inkoopbalie staat of actief bent op de verkoopvloer, jouw handelsgeest, klantgerichtheid en enthousiasme dragen bij aan het succes van onze winkel! Tussendoor draag je ook bij aan onze online aanwezigheid door het plaatsen van advertenties op onze webshop.

Wij Zoeken Iemand Die: Minimaal 18 jaar oud is Woonachtig is in de omgeving van Scheveningen. De Nederlandse taal goed beheerst Enthousiasme, inzet en ambitie toont

Wat Bieden Wij?

De nieuwste gadgets met personeelskorting Reiskostenvergoeding Aantrekkelijke bonusregeling Commerciële trainingen om je skills te verbeteren Leuke personeelsuitjes en borrels Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie Een gezellige en dynamische werksfeer Mogelijkheid tot het verdienen van provisie

Contract & Salaris: Contractduur: In overleg, met uitzicht op een vast contract

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds, Vaste baan

Ben jij klaar om je commerciële talent in te zetten en deel uit te maken van ons leuke team? Solliciteer dan nu en groei met ons mee!

Soort dienstverband: Fulltime

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Dienstreizen vergoeding
Kerstpakket
Mogelijkheid tot promotie
Pensioen
Personeelskorting
Productkorting werknemers
Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

Bonusregeling
Overuren uitbetaald
Vakantiegeld

Interesse?

Eerst meer weten voordat je de stap maakt? Dhr van der Meer vertelt je graag alles over deze vacature via [email protected]

Solliciteren? Stuur je CV + motivatiebrief naar [email protected]